Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Janicsák Veca kés alá fekszik! :O

2011.08.10

 Nem véletlenül kritizálta az X-Faktorban Veca orrhangját Keresztes Ildikó. A fiatal tehetség úgy érzi, mára elkerülhetetlenné vált az operáció. Ha rendbe rakják orrsövényferdülését, Geszti szerint a korábbinál is sikeresebb lehet. 


Régóta halogatja már Janicsák Veca az orrsövényműtétjét, aminek úgy tűnik, most jött el az ideje. A Story magazin tegnapi számában ugyanis bejelentette, hogy hamarosan kórházba vonul. Erről az ifjabbik Janicsák lány a Borsnak is beszélt. 

Hónapokkal ezelőtt, az X-Faktor élő show-inak során Keresztes Ildikó többször is utalást tett arra, hogy Janicsák Veca erősen orrhangon énekel, amit annak idején az énekes rossz néven vett. A közönség is észrevette a csak rá jellemző hangot, de inkább kedves jellemzőként viszonyultak hozzá, mint zavaró tényezőként. A Bors azonban megtudta: nem a véletlen műve, hogy a budakeszi csalogány szívére vette a mentor kritikáját, Veca esetében ugyanis egészségügyi oka van a különleges orgánumnak.

 A tehetségkutató legjobb női előadója orrsövényferdüléstől szenved, amit a jövőben meg is kell műttetnie.


"Engem egyelőre valójában nem zavar ez a probléma. Azt azonban észrevettem, hogy operáció híján az állapotom romlik, félő, hogy erősödik az orrhangom" - árulta el Veca, akinek munkával telik a nyara. 

"Most nagy a pörgés, egymást érik a koncertek, aminek nagyon örülök, jólesik, hogy ennyien szeretnek. A műtét is emiatt tolódik, hiszen jelenleg nem igazán van időm rá. Szerintem őszre alábbhagy a felhajtás, és akkor sor kerülhet a beavatkozásra" - mesélt jövőbeni terveiről. 

Geszti Péter szerint a műtét miatt csak javulni fog egykori mentoráltjának a hangja. "Keresztes Ildikó többször szóvá tette, hogy Veca orrból énekel, amit nem technikai probléma okozott, hanem az orrsövényferdülés. Ettől függetlenül nagyon szép és dús a hangja, de biztos vagyok benne, hogy ez a rendkívül kellemetlen műtét még tovább fog javítani a tónusán. Az biztos: Veca egy jellem, hogy kés alá mer feküdni ezzel a problémával" - nyilatkozta a slágergyáros.janicsak-veca.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 28604
Hónap: 1079
Nap: 46